Metoda de preparare a cartofilor copti

Se iau vreo doi-trei cartofi marisori, se spala in apa rece apoi se ia o cana de zeama varza(zeama e buna, nicidecum varza)
Se aseaza cana pe blatul din bucatarie, chiar langa aragaz si se da drumul la foc.
Se introduc cartofii in cuptor, apoi dupa ceva vreme se verifica de-s copti.
Cu mana descoperita, (neprotejata), se ia usurel de tot, cartoful incins, foarte incins si urland, se da drumul pe parchet.
Se face o pirueta cu deştele-n gura.
Cu toate deştele.
De preferat ale tale.
Apoi de emotie, se bea zeama de varza.
Cartoful se culege de pe jos iar cu podul palmei, lovind puternic, se face piure.
Se separa, ce-a mai ramas, de coaja si se serveste impreuna cu ceilalti cartofi, foarte transpirat.
Pofta buna !
Sursa masa si dansul, eu pe Netlog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *