Fantezii sexuale

Toate lumea cunoaste despre ce e vorba, fiecare are cate-o fantezie, ca recunosate, ca nu.
Toate-s acceptate, mai putin una.
Sau doua.
Citisem pe undeva, probabil in Show Shock(o revista ce te-ar face sa te tragi pe mana a greata) despre unu caruia ii placea sa faca sex cu teava de esapament a masinii sale.
Cu motoru pornit.
Nici nu apucasem de citit tot textul si o senzatie de lesin in zona bilutelor imi dadu tarcoale.
Ce-mi pare rau ca nu nu mai tin minte daca era trecut modelul masinii, daca era pe benzina premium, plumb, gaz etc. Nu mai stiu nici de era ambalata masina cand isi dadea ochii peste cap.
Stiu doar ca, la continuarea textului, in cealalta pagina a revistei, am rasfoit repede sa-i vad moaca.
Nu era pe-acolo. Probabil ambalase prea tare motorul.
O alta povestire avea drept protagonist un personaj care s-a folosit de o mulgatoare de vaci. Nici astuia nu i-am vazut moaca. Dar clar, fericirea, si lui, i-a dat tarcoale doar pana la conexiunea tip USB dintre mulgatoare si ţuşpici.

Un alt cetatean, citisem, se excita mirosindu-si sosetele. Fantezie vindecabila, zic eu.
N-as sti, pe bune, cat la suta era bumbac in ele, cat la suta poliester, serios.
Dar omu avea, el, fantezia asta. Avea el ceva in comun cu mireasma aia.
Si-l inteleg.
Cand era mic, stiti patuturile alea din lemn,cu gratii.
Ei bine, si-a bagat căp`şoru acolo si a tras pana i s-a desprins un circuit de pe cablaj.
Altfel nu-mi explic.
Dar repet, e o fantezie vindecabila.
O pereche sosete de tractorist muncit pe ogoare. Usor crocante l-ar scoate din necaz.

Alt personaj, pe asta il daduse la stiri, la „Crimele de la ora 5” un fericit, si el, tot pe culmile fanteziei si ajutat de iubita lui, si-a bagat ţuşpiciu in inelul interior al unui rulment.
I se lua interviu.
Nemultumirea il dadea de gol.
Ce nu intelegea era cum de ce domn` doctor cand lovea cu dalta in coronita(probabil facea rulmentul sa se roteasca), si se pierdea timp pretios, nu dadea mai cu elan. Eu, pe bune, bagam flexul sa i-o tai(coronita) si gata.
Dar sunt convins ca au rezolvat pana la urma. Si tipu s-a lecuit. Cred ca si expresia „Baga-mi-as…” si-a scos-o din vocabular.
O alta povestioara si de care mai scrisesem intr-unul din comment-uri, descria cum un baietica de-asta si-a introdus un bec de veioza in chiur si avand mainile unsuroase i-au alunecat de pe filament.Nu stiu ce-a spus, cum s-a scuzat, parca sustinea ca s-a asezat in curu gol pe fotoliu si destinul nemilos i-a jucat o farsa, dezvirginandu-l brutal.
Ideea e ca a ajuns la medic cocosat, mai mult in patru labe, cu teama ca daca s-ar fi indreptat de sale i-ar fi crapat sticla-n el. Nu stiu cum i-au extras elementu afara dar garantat, de cineva l-ar fi frecat in timpul asta pe spate, energia statica produsa i-ar fi aprins instant luminita dintre buci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.