Ce faci de te doare?

Ce trebuie sa faci cand te doare ceva.
Pai depinde ce, ca daca te doare maseaua o poti scoate, nu la fel poti spune si de cap. Un cap nu-l poti smulge, cel putin nu singur si nici sa-l plombezi, indiferent daca-i spart sau nu, crapat, fisurat sau..cariat.

Daca te doare-n gat, si aici sunt modalitati de usurare a suferintei.
Un Holls mentolat iti poate face voce de soprana, un ceai fierbinte iar te va ajuta.
Nu la fel poti trata si-o durere de hemoroizi.
Sincer suna aiurea sa-ti introduci intre buci, la ore fixe, bomboane mentolate.
Doar n-ai de gand sa odorizezi incaperi si nici sa traiesti senzatia de a fi violat de un om de zapada cu ţurţurele bocna. Si nici a pusculita nu pari.

Daca-ti face probleme mijlocul, lipsa de miscare poate fi una din cauze.
Daca totusi faci miscare, probabil ai facut-o pana n-ai mai putut. Ai ridicat fier beton, ca ai bulan, tabla de seif, menghine etc. Mai ia si tu o pauza.
Daca cumva esti dupa un dush fierbinte si te bucuri ca acum nu mai ai testiculele inegale, insemna ca ala care se retragea, acum se lasa, ceva-l impinge in afara.
Ce sa fie oare?! Aseaza-te usurel…
Cel mai rau dupa parerea mea, si nu numai a mea, e sa te doara-n …chiur.
N-am sa plictisesc pe nimeni scriind despre asta, ca suntem in minoritate si mai suntem si inconjurati. Bun, boala asta se trateaza prin impuscare.
E cea mai grea, doare, la fel ca prostia. Ce sa spun, e obositor sa te doara-n chiur.
Totusi, ai obosit sa te doara? Aseaza-te si tu.
Acum! Aici!
Aaa, esti in intersectie. Nu-i nimic, dupa experienta asta, sigur vei scapa. Portile raiului se deschid si pentru cei ce poseda intre dinti cioburi de parbriz sau un stergator infasurat fular in jurul gatului.

2 comentarii la „Ce faci de te doare?

  1. Durerea descrisa, evoca o incapacitate de scoate re a emotiilor, refularilor si in general e conecta ta cu puterea de a ierta. Pentru o digestie buna este indicat fructe de rodie dupa fiecare masa. Iar pe parte de emotii, echilibrare a lor ar fi binevenita, si acceptarea, fara a mai avea tendinta de a controla tot si toate.
    Cumva toti suntem unul si toti suntem parte din UNA, sanatate si multa energie pozitiva.

  2. Nu am ales intamplator aceasta postare (eu vin cu rectificarea cica), da era o zi cu alinierea planetelor si cum fu a naibii de speciala, ma gandeam ca daca pentru mine fu wau, pentru alti tot wau ( cu diferenta ca exista o posibilitate ca sa aiba anumite dureri,lombare, reumatice, sciatice, etc sau pur si simplu o durere ca cea descrisa de tine mai sus.
    Cred ca daca vei strange gramada ce ai pe aici, iese o publicatie frumusica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.