Alucostică (si uite c-am trecut pe domeniu.ro)

M-am hotarat sa postez textu asta pana la urma.
Bine, nu prea am vrut, dar sub amenintarea cu bataia, am cedat.

Dupa cum ati observat, mi-am schimbat numele. Numele site-ului. Am trecut de pe subdomeniu, de pe Blogspot, pe domeniu propriu (www.alucostica.ro), cu hosting cu toate alea.
Un mic upgrade, o mica schimbare de imagine, asa cam cum fac unii pe la TV, gen Puff Daddy, actual Diddy P sau Snoop Doggy Dog, care, acum il cheama , Câne-nu-stiu-cum(caine snopit).
Ei canta, nu cu vocea, vocea nu e o virtute in cazul lor(cel putin Diddy P are o voce de te-apuca cu lesin) dar totusi, in felul in care-o fac, o fac bine.
Eu(ca de mine-i vorba) nu cant, decat rar, la un gratar, o chitara sau in baie, cand dau drumul la duș si am impresia ca nu m-aude nimeni. Cand nimeni nu imi bate in teava mesaje de tip morse care-ncep…”S.O.S. TACI. TE ROG. A..NU TACI. TE FUT !!” in fine, asta e alta poveste. Povestea de azi e simpla. Am trecut de pe subdomeniu.com, pe domeniu.ro.
Am zis sa caut ceva mai cu rezonanta, gen Tzaca-Paca, BughiBughi, dar n-am facut-o, in schimb am ramas cu acelasi nume care la primul contact, nu-ti spune nimic. Nici la al doi-lea.
Si nici la al trei-lea.
Alucostica-i zice.
Si chiar e adevarat, “alucostica” suna ca vocea lu` Puff Dady.
Cand e in baie.
Dar in afara de faptul ca-i numele meu de domeniu, e si numele de pe mobil. Cand trimit un fisier prin bluetooth, la acceptare dispozitive dai de Alucostica.
Imediat sunt intrebat,
Boai, tu esti Alucostica?
Da precine, eu sunt.
Pai de la ce vine?
De la A` lu` Costica !
Waa, super, nu m-am prins ! He he !
Cam asa decurge scurta conversatie precedenta transmiterii fisierului audio, video sau care-o mai fi.
Deci, cei care veti da de Alucostica, nu-i dati ignor. Nu-l ocoliti. El nu e un om impunator ca statura, dimpotriva, el poate are sa va transmita ceva. Nu e important, dar dati-i si lui sansa sa se exprime ca un om mare. Rabdati-l !
Cand il veti prinde pe strada va veti descarca de frustrarile acumulate pe parcurs. Da?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.